Traži  
  3. prosinac 2022.      Kontakt ..:: Društveni poslovi » Socijalna skrb ::..   Prijava  

 Odluka o socijalnoj skrbi Grada Omiša
i obrasci za ostvarivanje prava
Minimiziraj   
   Minimiziraj

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Javnog poziva za predlaganje programa/projekata javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2023. godini.
Savjetovanje će se provesti putem službenih mrežnih stranica Grada Omiša, u trajanju od 30 dana, odnosno od 12. listopada do 11. studenog 2022.g. U navedenom razdoblju, za predmetni dokument, moguće je dostaviti prijedloge i primjedbe, osobno ili poštom na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/1, 21310 Omiš odnosno elektronskim putem na e-mail adresu: nip@omis.hr.
Prilozi:

1.1. JPOSU 2023. - Upute za prijavitelje programa ili projekta.pdf
1.2. Zaključak gradonačelnika.pdf
1.3. Obrazac_sudjelovanja.doc
1.3. Obrazac_sudjelovanja.pdf
1.4. Izvješće o javnom savjetovanju_JPOSU 2023.doc

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja, bez roditelja ili s posebnim potrebama s područja Grada Omiša
Savjetovanje će se provesti putem službenih mrežnih stranica Grada Omiša, u trajanju od 30 dana, odnosno od 26. kolovoza do 26. rujna 2022.g. U navedenom razdoblju, za predmetni dokument, moguće je dostaviti prijedloge i primjedbe, osobno ili poštom na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/1, 21310 Omiš odnosno elektronskim putem na e-mail adresu: nip@omis.hr.
Prilozi:

Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja, bez roditelja ili s posebnim potrebama s područja Grada Omiša
Zaključak gradonačelnika
Obrazac sudjelovanja u savjetovanju sa zainteresiranom javnošću
Obrazac sudjelovanja u savjetovanju sa zainteresiranom javnošću
Izvješće o javnom savjetovanju_Potpore.pdf

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju s područja Grada Omiša.
Savjetovanje će se provesti putem službenih mrežnih stranica Grada Omiša, u trajanju od 30 dana, odnosno od 26. kolovoza do 26. rujna 2022.g. U navedenom razdoblju, za predmetni dokument, moguće je dostaviti prijedloge i primjedbe, osobno ili poštom na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/1, 21310 Omiš odnosno elektronskim putem na e-mail adresu: nip@omis.hr.
Prilozi:

Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju s područja Grada Omiša
Zaključak gradonačelnika
Obrazac sudjelovanja u savjetovanju sa zainteresiranom javnošću
Obrazac sudjelovanja u savjetovanju sa zainteresiranom javnošću
Izvješće o javnom savjetovanju_Nagrade.pdf

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Programa javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2022. godinu
Savjetovanje će se provesti putem službenih mrežnih stranica Grada Omiša, u trajanju od 25 dana, odnosno od 24. veljače do 21. ožujka 2022.g. U navedenom razdoblju, za predmetni dokument, moguće je dostaviti prijedloge i primjedbe, osobno ili poštom na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/1, 21310 Omiš odnosno elektronskim putem na e-mail adresu: nip@omis.hr.
Prilozi:

Zaključak gradonačelnika o pokretanju postupka.pdf
Obrazac_sudjelovanja.doc
GRAD OMIŠ-Program Javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2022_NACRT.doc


Nakon provedenog postupka Javnog natječaja za sufinanciranje programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2022. godini, gradonačelnik Grada Omiša je na prijedlog Povjerenstva za ocjenjivanje prijedloga programa/projekata donio Odluku o odabiru i financiranju programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2022. godini. Nakon donošenja Programa javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2022.g., korisnici će moći podnositi zahtjeve za zaključivanje ugovora i dodjelu sredstava.
Prilozi:

Odluka - ostale socijalne usluge 2022.pdf
21/01/2022
Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Odluke o socijalnoj skrbi Grada Omiša
Savjetovanje će se provesti putem službenih mrežnih stranica Grada Omiša, u trajanju od 30 dana, odnosno od 21. siječnja do 21. veljače 2022.g. U navedenom razdoblju, za predmetni dokument, moguće je dostaviti prijedloge i primjedbe, osobno ili poštom na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/1, 21310 Omiš odnosno elektronskim putem na e-mail adresu: nip@omis.hr.
Prilozi:

Odluka o socijalnoj skrbi Grada Omiša
Obrazac sudjelovanja
Zaključak gradonačelnika
Izvješće o javnom savjetovanju.doc
10.05.2021

Nakon provedenog postupka Javnog natječaja za predlaganje programa/projekata Obilježavanja 30. obljetnice osnivanja 3. bojne 114. br. HV – „Omiške bojne“ u 2021. godini, gradonačelnik Grada Omiša je na prijedlog Povjerenstva za ocjenjivanje prijedloga programa/projekata donio Odluku o odabiru i financiranju programa/projekta kojim će se obilježiti navedena Obljetnica

Odluka
15.2.2021

Nakon provedenog postupka Javnog natječaja za sufinanciranje programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2021. godini, gradonačelnik Grada Omiša je na prijedlog Povjerenstva za ocjenjivanje prijedloga programa/projekata donio Odluku o odabiru i financiranju programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2021. godini. Nakon donošenja Programa javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2021.g., korisnici će moći podnositi zahtjeve za zaključivanje ugovora i dodjelu sredstava.

Odluka

 Ispis   
   Minimiziraj
18.2.2020

Nakon provedenog postupka Javnog natječaja za sufinanciranje programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2020. godini, gradonačelnik Grada Omiša je na prijedlog Povjerenstva za ocjenjivanje prijedloga programa/projekata donio Odluku o odabiru i financiranju programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2020. godini.
Nakon donošenja Programa javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2020.g. čiji je sastavni dio navedena Odluka, korisnici će moći podnositi zahtjeve za zaključivanje ugovora i dodjelu sredstava.

Odluka

 Ispis   
 Nagrade i potpore učenicima i studentima u 2019/2020 Minimiziraj
Stipendije 18.12.2019

Gradonačelnik Grada Omiša donio je konačne liste korisnika novčanih nagrada i potpora učenicima i studentima za 2019./2020. godinu te je odobrio isplatu korisnicima i to za učenike - razdoblje rujan-studeni 2019.g., a za studente - razdoblje listopad-studeni 2019.g.

Konačni zaključak nagrade 2019-2020
Konačni zaključak potpore 2019-2020
Stipendije 03.12.2019

Gradonačelnik Grada Omiša sukladno čl.8. "Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama", a na temelju liste prvenstva, donio je Zaključak o novčanim potporama učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama na područja Grada Omiša za školsku/akademsku godinu 2019./2020., te sukladno čl.9. „Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju“, a na temelju bodovne liste, Zaključak o novčanim nagradama učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju s područja Grada Omiša za školsku/akademsku godinu 2019./2020.
Protiv zaključaka se može podnijeti prigovor s obrazloženjem gradonačelniku Grada Omiša na adresu: GRAD OMIŠ, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš, u roku od 8 dana od dana objave istih na službenim mrežnim stranicama Grada Omiša

Zaključak nagrade 2019-2020
Zaključak potpore 2019-2020
Stipendije 01.10.2019

Gradonačelnik Grada Omiša temeljem "Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju" kao i "Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama" , raspisuje odgovarajuće natječaje za prijavitelje s područja Grada Omiša.
Prijave se podnose putem prijavnog Obrasca u zatvorenoj omotnici osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.
Rok za podnošenje je 31. listopada 2019. godine.

Prilozi : Obrazac za prijavu - uspješni (pdf) , Obrazac za prijavu - uspješni(Word), Obrazac za prijavu - otežani uvjeti (pdf) , Obrazac za prijavu - otežani uvjeti (Word) , Natječaj za nagrade - uspješni , Natječaj za potpore - otežani uvjeti
Knjige 30.8.2019

Obavještavaju se svi zainteresirani sugrađani, da je zbog velikog interesa korištenja mjere za ostvarivanje prava na novčanu potporu radi nabave udžbenika za srednje škole za školsku godinu 2019./2020, Gradonačelnik Grada Omiša produžio rok za podnošenje zahtjeva, do 30. rujna 2019.g.

Prilozi: Zaključak gradonačelnika , Obrazac prijave za ostvarivanje potpore, Obrazac (Word)
Knjige 1.8.2019

Grad Omiš raspisuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu radi nabave udžbenika za srednje škole za školsku godinu 2019./2020. Prijave se podnose putem Obrasca za prijavu osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.

Rok za podnošenje prijava je 31. kolovoza 2019. godine.

Prilozi: Javni poziv , Obrazac prijave za ostvarivanje potpore, Obrazac (Word) , Zaključak gradonačelnika

 Ispis   
   Minimiziraj
23.9.2019

Grad Omiš objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na godišnju novčanu potporu umirovljenicima za 2019. godinu. Zahtjeve mogu podnijeti svi umirovljenici s prebivalištem na području Grada Omiša s iznosom mirovine do 3.000,00 kn. Javni poziv otvoren je do 15. studenog 2019. godine

Javni poziv
Obrazac za Božićnicu 2019
21.2.2019

Nacrt Programa javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2019.g.

Na temelju odredbi članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“, broj: 25/13, 85/15) nacrt prijedloga Programa javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2019.g. javno se objavljuje na mrežnim stranicama Grada Omiša radi savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.
Rok za očitovanje zainteresirane javnosti je do 25.veljače 2019.g. u 12,00 sati na obrascu iz priloga.

Nacrt akta
Obrazac
21.2.2019

Nakon provedenog postupka Javnog natječaja za sufinanciranje programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2019. godini, gradonačelnik Grada Omiša je na prijedlog Povjerenstva za ocjenjivanje prijedloga programa/projekata donio Odluku o odabiru i financiranju programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2019. godini.
Nakon donošenja Programa javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2019.g. čiji je sastavni dio navedena Odluka, korisnici će moći podnositi zahtjeve za zaključivanje ugovora i dodjelu sredstava

Odluka

 Ispis   
 Nagrade i potpore učenicima i studentima u 2018/2019 Minimiziraj
Stipendije 02.10.2018

Gradonačelnik Grada Omiša temeljem "Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju" kao i "Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama" , raspisuje odgovarajuće natječaje za prijavitelje s područja Grada Omiša.
Prijave se podnose putem prijavnog Obrasca u zatvorenoj omotnici osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.
Rok za podnošenje je 02. studenog 2018. godine.

Prilozi : Obrazac za prijavu - uspješni (pdf) , Obrazac za prijavu - uspješni(Word), Obrazac za prijavu - otežani uvjeti (pdf) , Obrazac za prijavu - otežani uvjeti (Word) , Natječaj za stipendije - uspješni , Natječaj za stipendije - otežani uvjeti
Knjige 1.8.2018

Grad Omiš raspisuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu radi nabave obaveznih udžbenika za srednje škole za školsku godinu 2018./2019. Prijave se podnose putem Obrasca za prijavu osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.

Rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2018. godine.

Prilozi: Javni poziv , Obrazac prijave za ostvarivanje potpore, Obrazac (Word) , Zaključak gradonačelnika

 Ispis   
 Nagrade i potpore učenicima i studentima u 2017/2018 Minimiziraj
Stipendije 11.12.2017

Gradonačelnik Grada Omiša donio je konačne liste korisnika novčanih nagrada i potpora učenicima i studentima za 2017./2018. godinu. Isplata korisnicima kreće od 18. prosinca 2017. godine i to za učenike - razdoblje rujan-studeni 2017.g., te za studente - razdoblje listopad-studeni 2017.g.

Zaključak uspješni 2017-2018 ,
Zaključak otežani uvjeti 2017-2018 ,
Zaključak uspješni učenici prvih razreda 2017-2018
Stipendije 23.10.2017

Gradonačelnik Grada Omiša temeljem "Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju" kao i "Izmjena i dopuna Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju " , raspisuje natječaj za dodjelu novčanih nagrada redovnim učenicima prvih razreda srednjih škola osobitog uspjeha u učenju s područja Grada Omiša za 2017./2018. nastavnu godinu.
Prijave se podnose putem prijavnog Obrasca osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.
Rok za podnošenje je 24. studenog 2017. godine.

Prilozi : Obrazac za prijavu(pdf) , Obrazac za prijavu (Word), Natječaj
Stipendije 25.9.2017

Gradonačelnik Grada Omiša temeljem "Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju" kao i "Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama" , raspisuje odgovarajuće natječaje za prijavitelje s područja Grada Omiša.
Prijave se podnose putem prijavnog Obrasca u zatvorenoj omotnici osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.
Rok za podnošenje je 25. listopada 2017. godine.

Prilozi : Obrazac za prijavu - uspješni (pdf) , Obrazac za prijavu - uspješni(Word), Obrazac za prijavu - otežani uvjeti (pdf) , Obrazac za prijavu - otežani uvjeti (Word) , Natječaj za stipendije - uspješni , Natječaj za stipendije - otežani uvjeti
Knjige 17.7.2017

Grad Omiš raspisuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu za nabavu obveznih školskih udžbenika za školsku godinu 2017./2018. Prijave se podnose putem Obrasca za prijavu osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.

Rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2017. godine.

Udžbenike za sve učenike prvih razreda osnovnih škola financirat će Splitsko-dalmatinska županija u punom iznosu, po posebnom programu i ne ulaze u obradu putem ovog javnog poziva. O detaljima županijskog programa, Grad Omiš će obavijestiti zainteresiranu javnost putem službene mrežne stranice Grada Omiša www.omis.hr kada isti budu poznati.

Prilozi: Javni poziv , Obrazac prijave za ostvarivanje potpore, Obrazac (Word) , Zaključak gradonačelnika

 Ispis   
   Minimiziraj
13.3.2018.

Gradsko vijeće Grada Omiša donijelo je Program javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2018.godinu.

Program
1.3.2018.

Nakon provedenog postupka Javnog natječaja za sufinanciranje programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2018. godini, gradonačelnik Grada Omiša je na prijedlog Povjerenstva za ocjenjivanje prijedloga programa/projekata donio Odluku o odabiru i financiranju programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2018. godini.
Nakon donošenja Programa javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2018.g. čiji je sastavni dio navedena Odluka, korisnici će moći podnositi zahtjeve za zaključivanje ugovora i dodjelu sredstava.

Odluka
Zahtjev (word)
1.9.2017.

Natječaj za predlaganje programa/projekata javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2018.g.

Natječaj je otvoren do 16.listopada 2017.g.

Dokumentacija za provedbu natječaja
1. Natječaj
2. Upute za prijavitelje programa ili projekata
3.1. Obrazac opisa programa ili projekata
3.2. Obrazac proračuna programa ili projekta
4. Obrazac za ocjenu kvalitete(vrijednosti) programa ili projekta
5. Obrazac Izjave o nepostojanju dvostrukog financiranja
6. Prijedlog Ugovora o financiranju
7.1. Obrazac opisnog izvještaja provedbe programa ili projekta
7.2. Obrazac financijskog izvješća programa projekta ili projekta
8. Izjava osobe ovlaštene za zastupanje prijavitelja
7.3.2017

Financiranje javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Omiša u 2017. godini

Nakon provedenog javnog natječaja i donesene odluke o odabiru i financiranju programa/projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te drugih područja od inetresa za opće dobro Grada Omiša u 2017. godini, korisnici sredstava podnose zahtjeve za isplate donacija te izvještavaju Grad Omiš o namjenskom utrošku dodijeljenih sredstava prema obrascima u prilogu.
Uz prvi zahtjev potrebno je priložiti preslik osobne iskaznice i dokaz o ovlaštenju osobe za zastupanje udruge radi zaključivanja ugovora.

Zamolba (word)
Financijsko izvješće (xls)
Opisno izvješće (word)

 Ispis   
 Nagrade i potpore učenicima i studentima u 2016/2017 Minimiziraj
Stipendije 1.12.2016

Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Omiša sukladno čl.8. "Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama", a na temelju liste prvenstva, donio je Zaključak o novčanim potporama učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama na područja Grada Omiša za školsku/akademsku godinu 2016./2017., te sukladno čl.9. „Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju“, a na temelju bodovne liste, Zaključak o novčanim nagradama učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju s područja Grada Omiša za školsku/akademsku godinu 2016./2017. Protiv zaključaka se može podnijeti prigovor s obrazloženjem zamjeniku gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Omiša na adresu: GRAD OMIŠ, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš, u roku od 8 dana od dana objave istih na službenim mrežnim stranicama Grada Omiša.

Zaključak uspješni 2016-2017 , Zaključak otežani uvjeti 2016-2017
Stipendije 22.9.2016

Gradonačelnik Grada Omiša temeljem "Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju" kao i "Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama" , raspisuje odgovarajuće natječaje za prijavitelje s područja Grada Omiša.
Prijave se podnose putem prijavnog Obrasca u zatvorenoj omotnici osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.
Rok za podnošenje je 22. listopada 2016. godine.

Prilozi : Obrazac za prijavu - uspješni (pdf) , Obrazac za prijavu - uspješni(Word), Obrazac za prijavu - otežani uvjeti (pdf) , Obrazac za prijavu - otežani uvjeti (Word) , Natječaj za stipendije - uspješni , Natječaj za stipendije - otežani uvjeti
Knjige 18.7.2016

Grad Omiš raspisuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje potpore u nabavi školskih udžbenika za školsku godinu 2016./2017. Prijave se podnose putem Obrasca za prijavu osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.
Rok za podnošenje prijave je 15. kolovoza 2016. godine.

Produžen rok do 30. rujna 2016.

Prilozi: Javni poziv , Obrazac prijave za ostvarivanje potpore, Obrazac (Word) , Zaključak gradonačelnika

 Ispis   
 Nagrade i potpore učenicima i studentima u 2015/2016 Minimiziraj
Stipendije 25.1.2016

Gradonačelnik Grada Omiša donio je konačnu listu korisnika novčanih nagrada i potpora učenicima i studentima za 2015./2016. godinu. Isplata korisnicima kreće 28.siječnja 2016.g. za prva dva mjeseca školske/akademske godine.

Zaključak - uspješni ,
Zaključak - otežani uvjeti
Stipendije 23.12.2015

Gradonačelnik Grada Omiša donio je Zaključak o novčanim potporama učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama s područja Grada Omiša, sukladno podnesenim prijavama po Natječaju za dodjelu novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama za 2015./2016., te Zaključak o novčanim nagradama učenicima i srudentima osobitog uspjeha u učenju s područja Grada Omiša, sukladno podnesenim prijavama po Natječaju za dodjelu novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju za 2015./2016

Zaključak - uspješni ,
Zaključak - otežani uvjeti
Stipendije 1.10.2015

Gradonačelnik Grada Omiša temeljem "Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju" kao i "Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama" , raspisuje odgovarajuće natječaje za prijavitelje s područja Grada Omiša.
Prijave se podnose putem prijavnog Obrasca osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.
Rok za podnošenje je 31. listopada 2015. godine.

Prilozi : Obrazac za prijavu (pdf) , Obrazac za prijavu (Word) , Natječaj za stipendije - uspješni , Natječaj za stipendije - otežani uvjeti
Knjige 10.8.2015

Grad Omiš raspisuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje potpore u nabavi školskih udžbenika za školsku godinu 2015./2016. Prijave se podnose putem Obrasca za prijavu osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš.
Rok za podnošenje prijave je 15. rujna 2015. godine.

Prilozi: Javni poziv , Obrazac prijave za ostvarivanje potpore, Obrazac (Word)

 Ispis   
 Nagrade i potpore učenicima i studentima u 2014/2015 Minimiziraj

Stipendije 31.12.2014

Gradonačelnik Grada Omiša donio je Zaključak o novčanim potporama učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama s područja Grada Omiša na temelju konačno utvrđene liste prvenstva te Zaključak o novčanim nagradama učenicima i srudentima osobitog uspjeha u učenju s područja Grada Omiša na temelju konačno utvrđene bodovne liste za školsku/akademsku godinu 2014./2015.

Zaključak - novčane naknade Zaključak - novčane potpore
17.12.2014

Na kućne adrese upućeni su prvostupanjski zaključci o dodjeli potpora učenicima i studentima za 2014/2015 školsku/akademsku godinu, na koje se može uputiti prigovor u roku od 8 dana od dana primitka.
 10.12.2014

Izmjena pravila

a) Izmjena Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju s područja Grada Omiša
b) Izmjena Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama s područja Grada Omiša
 19.9.2014

Gradonačelnik Grada Omiša temeljem "Pravila o dodjeli novčanih nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju" kao i "Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama" , raspisuje odgovarajuće natječaje za prijavitelje s područja Grada Omiša.
Prijave se podnose putem prijavnog Obrasca osobno na pisarnicu Grada Omiša ili putem pošte na adresu: Grad Omiš, Trg kralja Tomislava 5/I, 21310 Omiš. Rok za podnošenje je 31. listopada 2014. godine.

Prilozi : Obrazac za prijavu (pdf) , Obrazac za prijavu (Word) , Natječaj za stipendije - uspješni , Natječaj za stipendije - otežani uvjeti

 Ispis   
 Nagrade i potpore učenicima u 2013/2014. godini Minimiziraj
19.12.2013

Gradonačelnik Grada Omiša donio je za školsku./akademsku 2013./2014 godinu konačne zaključke o dodjelama nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju, te potpora učenicima i studentima s otežanim uvjetima ili s posebnim potrebama.

PDF Zaključak za osobito uspješne i Zaključak s otežanim uvjetima

27.11.2013

Izmjena Pravila o dodjeli novčanih potpora učenicima i studentima slabijeg imovnog stanja ili s posebnim potrebama s područja Grada Omiša!
Rok za prigovor se produžuje do 11. prosinca 2013.

Izmjena pravila

15/10/2013

Novčane nagrade i potpore učenicima i studentima za 2013./2014. g.

Gradonačelnik Grada Omiša temeljem  "Pravila o dodjeli novčanih nagrada i potpora učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju"  kao i "Pravila o dodjeli nagrada i potpora učenicima i studentima s otežanim uvjetima ili s posebnim potrebama u učenju"  , raspisuje odgovarajuće natječaje koji su objavljeni na službenim stranicama i na oglasnoj ploči Grada Omiša dana 15.listopada 2013.g.
Rok za podnošenje prijava je 15 dana od objave.


 Natječaj : a) uspješni b) s otežanim uvjetima  c) PRIJAVNICA


 Ispis   
 Socijalna skrb Minimiziraj   
17.3.2017

Gradsko vijeće Grada Omiša na svojoj 24. sjednici održanoj dana 16. ožujka 2017. godine donijelo je Program javnih potreba u području socijalne skrbi Grada Omiša za 2017. godinu.

Program javnih potreba u području socijalne skrbi
31.1.2017

Gradsko vijeće Grada Omiša na 23.sjednici, dana 31. siječnja 2017. godine, donijelo je Odluku o socijalnoj skrbi Grada Omiša

Odluka o socijalnoj skrbi
4.1.2016

Gradsko vijeće Grada Omiša na svojoj 12. sjednici održanoj dana 22. prosinca 2015. godine donijelo je Program javnih potreba u području socijalne skrbi za 2016. godinu

Program javnih potreba
25.2.2014

Gradonačelnik Grada Omiša donosi Zaključak o osnivanju i imenovanju članova Radne skupine za izradu strategije za izjednačavanje mogućnosti za osobe s invaliditetom na području Grada Omiša za razdoblje 2014. – 2018.

Zaključak ...
28.1.2014

Gradsko vijeće Grada Omiša na 7. sjednici od dana 28.siječnja donosi Program javnih potreba u području socijalne skrbi za Grad Omiš za 2014.
Ovim Programom donosi se plan izvršavanja i rasporeda sredstava proračuna Grada Omiša za 2014. u dijelu društvenih djelatnosti koji se odnosi na financiranje, mjere, kriterije, opseg i korisnike javnih potreba u području socijalne skrbi u Gradu Omišu.

Program ...
15.1.2014

Nova Pravila o provedbi Programa socijalne skrbi za Grad Omiš.
Pravila se poćinju primjenivat od 01.veljače 2014.

Nova pravila
3.10.2013

Izabrani članovi Povjerenstva za socijalnu skrb Grada Omiša

Zaključak gradonačelnika
4.9.2013

Dopuna pravila o provedbi programa socijalne skrbi Grada Omiša

Dopuna pravila
26.6.2013

DONESENA NOVA PRAVILA O PROVEDBI PROGRAMA SOCIJALNE SKRBI ZA GRAD OMIŠ

Građani koji su podnijeli zahtjeve za jednokratnom novčanom potporom prije donošenja novih Pravila, obaviještavaju se da u roku od 15 dana od dana stupanja na snagu istih /25. lipanj 2013./ upotpune svoju dokumentaciju shodno donesenim Pravilima, u suprotnom će službena osoba odbaciti zahtjev rješenjem.

Nova Pravila počinju se primjenjivati od 1. srpnja 2013.

Nova pravila , Zaključak gradonačelnika o formiranju Socijalnog vijeća Grada Omiša , Obrazac - Zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu potporu
12/02/2013

Program pomoći u kući starijim i nemoćnim osobama

Katolička udruga Lovret kao partner Grada Omiša u provedbi Programa pomoći u kući starijim i nemoćnim osobama izradila je svoje novo kvartalno izvješće o radu.

Izvješće
RH 04/01/2013

Božićnica za umirovljenike

Povodom Božića 2012.g. umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Omiša, Grad Omiš će dodijeliti jednokratne novčane potpore čije su mjesečne mirovine s pripadajućim dodacima manje od *2.000,00 kn. Pravo ostvaruju i osobe koje su mirovinu ostvarile radom u republikama bivše SFRJ.
Budući da središnja evidencija umirovljenika HZMO (čijim smo se popisom služili) nije mogla razvrstati takve umirovljenike, oni svoje prijave mogu učiniti osobno u Upravnom odjelu za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Omiša, u uredovnom vremenu, a zaključno do dana 30. siječnja 2013.g. Uz obrazac prijave se prilažu preslici mirovinskog rješenja i potvrde o primitku zadnje mirovine te izjava da im mirovina nije privremeno obustavljena odnosno nisu ostali na radu s preostalom sposobnošću.
Zaključak gradonačelnika Obavijest Obrazac prijave
22/12/2012

Gradsko vijeće Grada Omiša donijelo je Program javnih potreba u području socijalne skrbi za Grad Omiš u 2013. godini.

PDF Program

 5/9/2012

Potpore za troškove nabave školskih udžbenika za 2012./2013. godinu

Odlukom gradonačelnika Grada Omiša Ivana Škaričića, prof., i ove će godine biti dodijeljene jednokratne novčane pomoći za podmirenje troškova nabave školskih udžbenika prema zahtjevima obitelji s djecom u osnovnoj i srednjoj školi, a koje imaju nezaposlene roditelje u evidenciji nezaposlenih osoba pri HZZ-o (oba roditelja odnosno samog roditelja), kao i troje i više djece koji su polaznici osnovnih i/ili srednjih škola. Za dijete bez jednog roditelja potpora se povećava za 20%. Rok za podnošenje zahtjeva je 05. listopada 2012.g.

Tekst poziva Obrazac-Zahtjev za pripomoć Zaključak
23/12/2011

Gradsko vijeće Grada Omiša donijelo je Program javnih potreba u području socijalne skrbi za 2012. godinu

PDF Program

RH 28/11/2011

Božićnica za umirovljenike

Povodom Božića 2011.g. umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Omiša, Grad Omiš će dodijeliti jednokratne bespovratne novčane potpore za 1.315 umirovljenika u ukupnom iznosu od 181.200,00 kn.

Od toga će:
- po 300,00 kn dobiti 75 umirovljenika s mjesečnom mirovinom manjom 
  od 1.000,00 kn,
- po 200,00 kn će dobiti 347 umirovljenika s mjesečnom mirovinom 
  manjom od 1.500,00 kn,
  te će po 100,00 kn dobiti 893 osobe kojima je mirovina manja 
  od 2.000,00 kn.
 20/09/2011

Potpore za troškove nabave školskih udžbenika za 2011./2012. godinu

I ove godine će odlukom gradonačelnika Ivana Škaričića, prof. biti dodijeljene jednokratne novčane pomoći za podmirenje troškova nabave školskih udžbenika prema zahtjevima obitelji s djecom u osnovnoj i srednjoj školi, a koje imaju nezaposlene roditelje u evidenciji nezaposlenih osoba pri HZZ (oba roditelja odnosno samohrani roditelj odnosno staratelj). Rok za podnošenje zahtjeva je 31.listopada 2011.g.
Tekst poziva Obrazac-Zahtjev za pripomoć
RH 1/12/2010

Božićnica za umirovljenike

Čak 1.306 građana Grada Omiša sa slabijim mirovinskim primanjima, koji prema popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje primaju neku od domaćih mirovina te više nisu u radnom odnosu, dobiti će na temelju odluke gradonačelnika Ivana Škaričića, prof. jednokratnu novčanu naknadu povodom Božića 2010.g.
Naknade su u visini od po 300,00 kn za umirovljenike s mirovinama manjim od 1.000,00 kn, po 200,00 kn za umirovljenike s mirovinama manjim od 1.500,00 kn te po 100,00 kn za umirovljenike kojima je mirovina manja od 2.000,00 kn. Naknade će se doznačiti poštanskim uputnicama na kućne adrese korisnika počam od 15. prosinca 2010.g.
Zaključak
 15/11/2010

Potpore za troškove nabave školskih knjiga

I ove godine će odlukom gradonačelnika Ivana Škaričića, prof. biti dodijeljene jednokratne novčane pomoći za podmirenje troškova nabave školskih knjiga prema zahtjevima 156 obitelji s djecom u osnovnoj i srednjoj školi, a koje imaju samohrane ili nezaposlene roditelje u evidenciji nezaposlenih pri HZZ. Novčane potpore za ukupno 361 dijete dostaviti će se na kućne adrese poštanskim uputnicama počam od kraja studenog ove godine.
Zaključak
10/11/2010

Potpore za troškove grijanja 2010.g.

Raspodjele pomoći za podmirenje troškova stanovanja korisnicima koji se griju na drva u 2010.g. za ukupno 147 osoba slabijeg imovnog stanja s područja Grada Omiša u iznosu pojedinačnih potpora od 950,00 kn započeti će dana 15.studenog 2010.g. putem poštanskih uputnica na kućne adrese.
 08/09/2010

Potpore za nabavu obveznih školskih udžbenika u 2010/11.g.

Gradonačelnik Grada Omiša je u namjeri da socijalno potrebitim obiteljima olakša nabavu obveznih udžbenika za osnovne i srednje škole objavio u dnevnom listu Slobodna Dalmacija poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu novčanih potpora. Rok za podnošenje zahtjeva je 30.rujna 2010.g.
Tekst poziva Obrazac-Zahtjev za pripomoć
16/2/2011

Program socijalne skrbi za 2011. god.

Gradsko vijeće Grada Omiša donijelo je novi Program javnih potreba u području socijalne skrbi za 2011.g. ...
31/7/2010

Poziv za predlaganje programa u društvenim djelatnostima od interesa za Grad Omiš u 2011. godini

Tekst poziva i Prijavnica Prijavnica
25/05/2010

Odluka o davanju stanova u najam

Gradsko vijeće Grada Omiša na 10. sjednici od dana 25.svibnja 2010. godine dijenijelo je ...
Odluka
18/12/2009

Program socijalne skrbi za 2010. god.

Gradsko vijeće Grada Omiša donijelo je novi Program javnih potreba u području socijalne skrbi za 2010.g. ...
RH 30/11/2009

Božićnica za umirovljenike

Čak 1.296 građana Grada Omiša s manjim mirovinskim primanjima, koji prema popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje primaju neku od domaćih mirovina te više nisu u radnom odnosu, dobiti će na temelju odluke gradonačelnika Grada Omiša jednokratnu novčanu naknadu povodom Božića 2009.g.
Naknade su u visini od po 300,00 kn za umirovljenike s mirovinama manjim od 1.000,00 kn, po 200,00 kn za umirovljenike s mirovinama manjim od 1.500,00 kn te po 100,00 kn za umirovljenike kojima je mirovina manja od 2.000,00 kn.
Naknade će se doznačiti poštanskim uputnicama na kućne adrese korisnika počam od 15. prosinca 2009.
Zaključak

19/11/2009

Potpore za troškove nabave školskih knjiga

Raspodjele pomoći za podmirenje troškova nabave školskih knjiga po Pozivu Grada Omiša (Slobodna Dalmacija od 31.kolovoza 2009.g.) radi podnošenje zahtjeva obitelji s djecom u osnovnoj i srednjoj školi koje imaju jednog ili oba roditelja u evidenciji nezaposlenih pri HZZ započeti će dana 23.studenog 2009.g. putem poštanskih uputnica na kućne adrese.
Zaključak
18/11/2009

Potpore za troškove grijanja 2009.g.

Raspodjele pomoći za podmirenje troškova stanovanja korisnicima koji se griju na drva u 2009.g. za ukupno 143 osobe slabijeg imovnog stanja s područja Grada Omiša u iznosu pojedinačnih potpora od po 950,00 kn započeti će dana 18.studenog 2009.g. putem poštanskih uputnica na kućne adrese.
 01/09/2009

Potpore za nabavu obveznih školskih udžbenika u 2009/10.g.

Gradonačelnik Grada Omiša je u namjeri da socijalno potrebitim obiteljima olakša nabavu obveznih udžbenika za osnovne i srednje škole objavio u dnevnom listu Slobodna Dalmacija poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu novčanih potpora. Rok za podnošenje zahtjeva je 30.rujna 2009.g.
Tekst poziva Obrazac-Zahtjev za pripomoć

Uskrs 06/04/2009

PDF Uskrsnica  za umirovljenike

Gradsko poglavarstvo Grada Omiša je i ove godine povodom blagdana Uskrsa uputilo na 1.368 adresa jednokratne novčane pomoći u korist umirovljenika s malim mirovinama.

26/01/2009

Program socijalne skrbi za 2009. god.

Gradsko poglavarstvo Grada Omiša donijelo je novi Program javnih potreba u području socijalne skrbi za 2009.g. ...
RH 20/11/2008

Božićnica za umirovljenike

Ukupno 1.362 građana Grada Omiša s manjim mirovinskim primanjima, koji prema popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje primaju neku od domaćih mirovina te više nisu u radnom odnosu, dobiti će na temelju odluke Gradskog poglavarstva Grada Omiša jednokratnu novčanu naknadu povodom Božića 2008.g.
Naknade su u visini od po 300,00 kn za umirovljenike s mirovinama manjim od 1.000,00 kn, po 200,00 kn za umirovljenike s mirovinama manjim od 1.500,00 kn te po 100,00 kn za umirovljenike kojima je mirovina manja od 2.000,00 kn.
Naknade će se doznačiti poštanskim uputnicama na kućne adrese korisnika počam od 10.prosinca 2008.

14/11/2008

Potpore za troškove grijanja

Raspodjele pomoći za podmirenje troškova stanovanja korisnicima koji se griju na drva u 2008.g. za ukupno 150 osoba s područja Grada Omiša u iznosu pojedinačne potpore od po 950,00 kn započeti će 10.prosinca 2008.g. putem poštanskim uputnica na kućne adrese.

Uskrs 19/03/2008

PDF Uskrsnica  za umirovljenike

Gradsko poglavarstvo Grada Omiša  je povodom  blagdana Uskrsa uputilo na preko osamsto adresa jednokratne novčane pomoći u korist umirovljenika s malim mirovinama.

18.2.2008

Socijalni program za 2008.g.

Gradsko poglavarstvo Grada Omiša donijelo je novi socijalni program za 2008.g. ...

 Nagrade i potpore učenicima u 2012/2013. godini Minimiziraj
12/12/2012

Gradonačelnik Grada Omiša donio je za školsku./akademsku 2012./2013 godinu konačne zaključke o dodjelama nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju, te potpora učenicima i studentima s otežanim uvjetima ili s posebnim potrebama.

PDF Zaključak za osobito uspješne i Zaključak s otežanim uvjetima

15/10/2012

Novčane nagrade i potpore učenicima i studentima za 2012./2013. g.

Gradonačelnik Grada Omiša temeljem  "Pravila o dodjeli novčanih nagrada i potpora učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju"  kao i "Pravila o dodjeli nagrada i potpora učenicima i studentima s otežanim uvjetima ili s posebnim potrebama u učenju"  , raspisuje odgovarajuće natječaje koji su objavljeni na službenim stranicama i na oglasnoj ploči Grada Omiša dana 15.listopada 2012.g.
Rok za podnošenje prijava je 15 dana od objave.


 Natječaj : a) uspješni b) s otežanim uvjetima  c) PRIJAVNICA


 Ispis   
 Nagrade i potpore učenicima u 2011/2012. godini Minimiziraj

18/10/2011

Novčane nagrade i potpore učenicima i studentima za 2011./2012. g.

Gradonačelnik Grada Omiša donio je za školsku/akademsku 2011./2012. godinu "Pravila o dodjeli novčanih nagrada i potpora učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju"  kao i "Pravila o dodjeli nagrada i potpora učenicima i studentima s otežanim uvjetima ili s posebnim potrebama u učenju"  , te na temelju istih raspisao odgovarajuće natječaje koji su objavljeni na službenim stranicama i na oglasnoj ploči Grada Omiša dana 18.listopada 2011.g. Rok za podnošenje prijava je od 18 .listopada do 2. studenog 2011.g.
 Natječaj : a) uspješni b) s otežanim uvjetima  c) PRIJAVNICA


 Ispis   
 Nagrade i potpore učenicima u 2010/2011. godini Minimiziraj

2/2011

Gradonačelnik Grada Omiša donio je za školsku/akademsku 2010./2011. godinu konačne zaključke o dodjelama nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju te potpora učenicima i studentima s otežanim uvjetima ili s posebnim potrebama.

PDF a) uspješni b) s otežanim uvjetima

15/10/2010

Novčane nagrade i potpore učenicima i studentima za 2010./2011. g.

Gradsko poglavarstvo Grada Omiša donijelo je za školsku/akademsku 2010./2011. godinu pravila o dodjeli novčanih nagrada i potpora učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju kao i onima s otežanim uvjetima ili s posebnim potrebama u učenju , te na temelju istih raspisalo odgovarajuće natječaje koji su objavljeni na službenim stranicama i na oglasnoj ploči Grada Omiša dana 15.listopada 2010.g. Rok za podnošenje prijava je do 30. listopada 2010.g. putem pošte, odnosno do dana 2. studenog 2010.g. osobnom dostavom
 Natječaj : a) uspješni b) s otežanim uvjetima  c) PRIJAVNICA


 Ispis   
 Nagrade i potpore učenicima u 2009/2010. godini Minimiziraj

23/12/2009

Gradonačelnik Grada Omiša donio je za školsku/akademsku 2009./2010. godinu konačne zaključke o dodjelama nagrada učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju te potpora učenicima i studentima s otežanim uvjetima ili s posebnim potrebama.

PDF a) uspješni b) s otežanim uvjetima

12/10/2009

Novčane nagrade i potpore učenicima i studentima za 2009./2010. g.

Gradsko poglavarstvo Grada Omiša donijelo je za školsku/akademsku 2009./20010. godinu pravila o dodjeli novčanih nagrada i potpora učenicima i studentima osobitog uspjeha u učenju kao i onima s otežanim uvjetima ili s posebnim potrebama u učenju , te na temelju istih raspisalo odgovarajuće natječaje koji su objavljeni u dnevnom listu Slobodna Dalmacija dana 12.listopada 2009.g. Rok za podnošenje prijava je do 27.listopada 2009.g.
 Natječaj : a) uspjesni b) s otežanim uvjetima  c) PRIJAVNICA


 Ispis   
 Osobe s posebnim potrebama Minimiziraj   
lifter 28/05/2008.

Na Dan oružanih snaga Republike Hrvatske 28. svibnja 2008.g., a pod Plavom zastavom gradske plaže Punta u Omišu, članovi Udruge HVIDR-a Omiš su petu godinu zaredom obnovili i postavili javno dizalo (lifter) te uredili pristup moru za kupače s posebnim potrebama.
 Popis socijalno humanitarnih udruga Maksimiziraj

 Ispis   
 Arhiva Maksimiziraj   
   Minimiziraj   
Naslovnica   Službene stranice Grada Omiša    Kontakt Vrh stranice